Kalkoenmedaillons met limoen

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
  • 2 Doe het vlees aan beide kanten in een beetje Solo Light Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminium folie rusten.
  • 3 Giet het limoensap, de groene schil , paprikapoeder en een scheutje water in de pan en, laat inkoken. Voeg de room toe en meng goed.
  • 4 Laat het vlees in de saus opwarmen.
  • 5 Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie peper en zout.

Kalkoenmedaillons met limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme salade van kalkoenmedaillons in tomaat-dragonsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kalkoenmedaillons met olijvenboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenstroganoff met broccoli
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept