Kip met ricotta , ruccola en geroosterde paprika

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 C°
  • 2 Meng de ricotta met de ruccola , stukjes paprika en peper en zout.
  • 3 Maak in elke kipfilet een aantal schuine inkepingen tot (bijna) onderaan (alsof je de kipfilet in dikke plakken zou snijden , maar niet volledig doorsnijden tot onderaan).
  • 4 Schep 1 à 2 eetlepels van het ricottamengsel tussen elke inkeping.
  • 5 Vet een ovenschotel lichtjes in , leg de kipfilets erin en bestrooi met peper en zout.Leg op elke kipfilet een klontje boter. Schenk de bouillon eromheen en bak ca. 30 minuten in de oven.
  • 6 Als het gerecht klaar is, kan je de jus evntueel een beetje binden met maizena.
  • 7 Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade.

Kip met ricotta , ruccola en geroosterde paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept