Kip met ‘Petits gris’

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de erwtjes gaar in gezouten water, giet af en koel onder koud stromend water. Mix tot een puree en kruid met pezo.
  • 2 Kook de worteltjes gaar in gezouten water, giet af, koel onder koud stromend water. Mix tot een puree en kruid met pezo en een snuifje suiker.
  • 3 Stoof de gepelde look in wat solo, voeg de melk toe en breng aan de kook, zet het vuur uit, laat ½ uur trekken.
  • 4 Snijd de kippenfilet in kleine blokjes, bruin ze in solo en kruid met pezo.
  • 5 Warm de slakjes op in solo en kruid met pezo.
  • 6 Zeef de melk en mix met een staafmixer tot schuim.
  • 7 Maak quenelles van de groentenpuree en lepel deze afwisselend op een bordje, een totaal van
  • 4.
  • 8 Schik de kippenblokjes en de slakjes op de groentenpuree en werk af met wat lookschuim.

Kip met ‘Petits gris’ is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met kaas en spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met basilicum-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept
Geroosterd fruit met vanille en gesmolten Fruité du Cap Gris-Nez
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept