Kalkoenfilet met limoen, raketsla en sojascheuten

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
  • 2 Laat het vlees gedurende 2-3 minuten aan beide kanten in een beetje Solo Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminiumfolie rusten.
  • 3 Giet het limoensap, de groene schil, het paprikapoeder en een scheutje water in de pan en laat inkoken. Voeg de room toe en meng goed.
  • 4 Laat het vlees in de saus opwarmen.
  • 5 Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie, peper en zout.

Kalkoenfilet met limoen, raketsla en sojascheuten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept