Gemarineerde kippenboutjes met sesamzaad

4
150 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de kippenboutjes in een kom. Meng de rest van de ingrediënten (behalve de sesamzaadjes) tot een kruidige marinade. Giet ze in de kom en roer even zodat de marinade over alle boutjes wordt verdeeld. Laat de boutjes minstens 2 u marineren op een koele plek. Bak de kippenboutjes gaar in een scheut arachideolie en 4 el van de marinade. Leg de boutjes op een schaal en druk rond elk beentje een stukje aluminiumfolie. Strooi er de sesamzaadjes over. Serveer de rest van de marinade als dipsaus in een kommetje apart.

Gemarineerde kippenboutjes met sesamzaad is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept