1 Verwarm de oven voor op 190°C. Verhit een grote braadpan en schenk er een scheutje olijfolie in. Bestrooi de kipfilets met peper en zout. Bak de kip in porties romdom bruin, elke kant circa 2 minuten. Leg de gebakken kip op een schaal. Doe de resterende olijfolie in de pan en bak de sjalotjes, knoflook en aubergine onder af en toe roeren 5-7 min. tot de ui glazig is en de aubergine zacht begint te worden. Bak ook een paar takjes tijm en rozemarijn mee. Strooi er royaal peper en zout over. Voeg de courgette toe en schenk de wijn erbij. Laat het vocht op laag vuur tot de helft inkoken. Roer de tomaten door de groenten en de ragout is klaar. Leg de kipfilets op de ragout en strooi er nog wat takjes kruiden over. Zet het geheel 5 à 10 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte van de filets, tot ze helemaal gaar zijn. Laat het gerecht 5 minuten rusten, serveer met knapperig brood.