- verwarm de oven voor op 180°C"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- maak een marinade van 2 el olijfolie en de ras el hanout kruiden"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- besmeer de kippenbouten met de marinade en laat ze even rusten"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- snij de ui en wortel in kleine stukjes en de tomaten in partjes"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- leg de kippenbouten in een grote vuurvaste schotel en voeg er de schijfjes chorizo aan to"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- schik er de ui, wortel, tomatenpartjes en kikkererwten bij"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- kruid met peper en zout, giet er de kippenbouillon en sherry over en laat 30 minuten garen in de oven"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- haal de kippenbouten uit de oven en bestrooi ze met verse koriander"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Serveer met couscous en/of naanbrood."}],"recipeYield":"4 "}