kipsalade met banaan en kerrie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De kipfilet gaarkoken in 0,5 l water met het bouillontablet en wat zout.
  • 2 Het kippenvlees in stukjes snijden/trekken.
  • 3 De ongeschilde komkommer in kleine blokjes snijden en de tomaten in stukjes. De peterselie fijnhakken.
  • 4 De stukjes kip voorzichtig omscheppen met de komkommerblokjes, stukjes tomaat, fijngehakte peterselie en de in blokjes gesneden gekookte aardappelen.
  • 5 Vermengen met een sausje van de fijngeprakte bananen, de olie, het citroensap, kerriepoeder, wat zout en iets suiker.
  • 6 Het slaatje in een schaal doen en garneren met uitgelekte schijfjes perzik.

kipsalade met banaan en kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept