duif met rozijntjes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 braad de duif aan. kruid met peper en zout. verwijder evt het braadvet. maak een mengsel van rode wijn en creme de cassis en giet het over de duif,tot ze ongeveer voor een kwart onderstaat,laat zachtjes stoven en voeg rozijntjes toe. laat verder stoven voor een half uur tot 3 kwartier. roer regelmatig en voeg een beetje wijn toe indien het kookvocht te snel inkookte. laat het vocht inkoken tot een gekaremeliseerde saus. als de duif gaar is en het vocht nog niet voldoende is ingekookt kan de saus licht gebonden worden. lekker met gebakken witloof

duif met rozijntjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duif Met Amandelen En Uien
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept