1 voor de garnering;courgette,tomaat,aubergine/in een kom de fijngehakte ui,het knoflook en de koriander vermengen met de ras el hanout,het limoensap,de saffraan,het zout en de peper,de in stukjes gesneden groene olijven en de zout gekonfijte citroen. snijd de kippenborst in blokjes en leg ze zo in de vooraf bereide marinade dat ze goed bedekt zijn en laat ze gedurende een paar dagen marineren. haal de blokjes kip uit de marinade,dep ze droog,rijg ze aan spiesjes en gaar ze op een grill of op de barbecue of bak ze in een koekenpan met een beetje olie. snijd de groenten voor de garnering in dunne plakjes en bak ze in goed verhitte olie aan beide zijden. bereid de couscous. schik de plakjes gebakken groenten om en om op kleur in een ronde bakvorm,bedek alles met de couscous en zet de vorm 5 min in de oven. als de kip klaar is,de vorm omkeren op een schaal,zo dat de couscous onder blijft;rangschik de spiesjes met kip ernaast en naar believen een toef groene slablaadjes.