- snijd de kipfilet in de lengte in 8 stukken, bestrooi met peper en zout en wikkel elk stuk in een plak bacon, zet vast met een coctailprikker"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verhit 1 el olijfolie in een braadpan en fruit de ui 8 min"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- bak de aubergine de laatste 5 min mee"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- schep de tomatenpuree erdoor en schenk 125 ml heet water in de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- stoof de aubergine met het deksel op de pan in 4 min verder gaar, breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- verhit ondertussen in een koekenpan 2 el olie en bak de aardappelpartjes in 10 min goudbruin en gaar, schep ze af en toe om, kruid naar smaak met de toscaanse kruiden"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip gaar, keer regelmatig"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- leg de kipfilet op 4 borden en serveer met de groenten en de aardappelpartjes"}],"recipeYield":"4 "}