Risotto met kip, groenten en champignons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ajuinen fijn. Was de courgettes en de selderie, maak de wortelen schoon en snij ze helemaal in kleine blokjes. Maak de cantharellen snel onder koud water schoon, dop ze af en snij ze in zo groot mogelijke stukken.
  • 2 Breng 1 liter water met 1 Knorr Bouillonketeltje Kip aan de kook.
  • 3 Bak de stukken kip en de groenten in een pot met de margarine.
  • 4 Voeg na 5 minuten de rijst toe, meng, kruid met peper uit de molen en laat verder koken zodat de rijst doorschijnend wordt.
  • 5 Giet de bouillon er beetje bij beetje bij en meng regelmatig.
  • 6 Wanneer de rijst al de bouillon heeft geabsorbeerd (ongeveer 15 minuten), is de risotto klaar. Neem de pot van het vuur en voeg de parmezaankaas toe. Meng krachtig door elkaar.
  • 7 Dien de risotto in diepe borden op.

Risotto met kip, groenten en champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept