Zoek
Kip met langoustine en gepofte quinoa
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kippenfilets met vel
4 langoustines
1 zakje quinoa 'rijst van de Inca's'
2 wortels
1 mango
olijfolie
solo, bakken en braden
citroensap
suiker
peper&zout (pezo)
enkele takjes koriander
Bereiding
1
Bak de kip aan en gaar in olie en solo, eerst op de velkant, dan de andere kant.
2
Kruiden met pezo.
3
Schil de wortelen met een dunschiller en snij in grove stukken.
4
Kook de wortels gaar en blender ze fijn, breng op smaak met wat suiker en pezo.
5
Snijd de mango in brunoise, stoof ze in wat solo en breng op smaak met een snuifje suiker en citroensap.
6
Warm 5 cl olijfolie in een steelpan, pof de quinoa onder deksel in de hete olie. Bestrooi met suiker en een snuifje zout.
7
Pel de langoustines, behoud het staartje, bak ze in wat olijfolie.
8
Dresseer de kip, langoustines en quinoa met de wortelpuree en mango op warme borden en werk af met takjes koriander
Kip met langoustine en gepofte quinoa is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept