1 Versnipper de sjalot, snijd de paprika en de wortel in reepjes en vervolgens de pijpajuintjes in fijne ringen.
2 Snijd de kip in blokjes (ik laat de kip een halfuurtje in de diepvriezer dan snijd ik de kip in blokjes met behulp van een schaar)
3 De blokjes met maizena bedekken en een half uurtje macereren (de kip blijft bij het bakken mooi sappig)
4 Bak de champignons appart en voeg hier de ketchup aan toe.
5 Verhit de wok voor, laat deze goed heet worden en bak de kip en scampi's aan in de hete olie. Voeg look, kerriepoeder, paprika poeder en honing toe.Dit moet zeer snel gaan anders worden kip en scampi taai.
6 Haal de kip en scampi's uit de wok. Vervolgens stoven we de groenten aan in de wok. Voeg de bouillon toe en laat dit gedurende 10 minuten stoven. Voeg als laatste de sojascheuten toe en laat vervolgens 5 minuten stoven.
7 Voeg de kip, scampi's en champignons toe aan de groeten, eventueel een beetje kruiden met peper en zout. Laat dit alles nog even op het vuur opwarmen. Dadelijk serveren met rijst.