Struisvogelfilet Choron

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bieslook , peterselie , dragon wassen en fijnsnijden . Olie verwarmen , klop de eidooiers met de wijn au bain marie , roer de verwarmde olie erdoor , voeg tomatenpuree en kruiden erbij . Snij de champions en stoof ze , bak het vlees rood of rosé zoals believen . Dien op met saus en gebakken champions .
  • 2 Serveer met brocolli en witloof , met gebakken aardappeltjes

Struisvogelfilet Choron is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet met boter-kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet
0 min
Bekijk recept
Struisvogelfilet Tandoori
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept