kippenragout

4
85 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1,5 liter water laten koken met de kipfilets, bouillonblokken en de foelie. Hiervan een bouillon trekken. Schuim regelmatig af. Op een laag vuur een uur trekken. Neem een andere pan, smelt daar de boter in en voeg de bloem er langzaam bij tot een roux. Voeg de bouillon voorzichtig al roerend toe tot een gladde massa is ontstaan en blijf 10 minuten roeren op een laag vuur om klonters te voorkomen. Dan eigeel kloppen met room, kerriepoeder, worcestersaus, peper, zout, champignons en een paar druppels citroensap. Laat nog even op een laag vuur staan en dien op.

kippenragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept