Zoek
Romig ovenschoteltje met kip en tomaat
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 halve kippenfiletjes
1 beetje room
4 st tomaten
1 bol mozarella
1 st kippebouillonblokje
Bereiding
1
snij de tomaten in partjes en verwijder pitjes (eventueel ook de velletjes)
2
Bak de kippenfilet aan in een pan.
3
Leg de kip opzij en maak de braadrestjes los van de pan met wat room en voeg een kruidenbouillonblokje toe.
4
Schik de kippenfilet in een ovenschotel.
5
Leg de tomaatpartjes er bovenop.
6
Snij de mozarella in schijfjes en leg op de tomaten.
7
Overgiet de schotel met de kruidige roomsaus.
8
Laat verder garen in de oven (180°) (ongeveer 30 minuten).
9
Serveer met tagliatelli.1
0
Snel en lekker!
Romig ovenschoteltje met kip en tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crema catalana
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept