Zoek
Kip-bitki
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
15 gr boter
115 gr fijngehakte champignons
50 gr vers broodkruim
350 gr kipgehakt
2 st eidooiers
2 st eiwitten
2 eetl bloem
2 eetl olie
Bereiding
1
smelt de boter en bak de champignons tot het vocht verdampt is
2
Laat ze afkoelen
3
meng het gehakt met de champignons, nootmuskaat, eigelen, zout en peper.
4
Klop de eiwitten stijf.
5
Roer eerst de ene helft door het kipmengsel, dan de andere helft van de eiwitten.
6
Maak een twaalftal kroketjes van het mengsel en wentel ze door de bloem.
7
Verhit de olie en bak de bitki goudbruin in ca. 10 minuten.
8
Lekker met sla en rode biet
Kip-bitki is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Russische Bitki
20-30 min -
Bekijk recept
Kip-bitki
10-20 min -
Bekijk recept
Bitki Met Duivelsbrood
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept