Kip-bitki

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 smelt de boter en bak de champignons tot het vocht verdampt is
  • 2 Laat ze afkoelen
  • 3 meng het gehakt met de champignons, nootmuskaat, eigelen, zout en peper.
  • 4 Klop de eiwitten stijf.
  • 5 Roer eerst de ene helft door het kipmengsel, dan de andere helft van de eiwitten.
  • 6 Maak een twaalftal kroketjes van het mengsel en wentel ze door de bloem.
  • 7 Verhit de olie en bak de bitki goudbruin in ca. 10 minuten.
  • 8 Lekker met sla en rode biet

Kip-bitki is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Russische Bitki
20-30 min -
Bekijk recept
Kip-bitki
10-20 min -
Bekijk recept
Bitki Met Duivelsbrood
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept