Zoek
oosterse wokschotel
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr kippenborstfilet
250 gr verse soyascheuten
1 st venkel
4 cm verse gember
1 st mango
2 eetl geroosterde sesamzaadjes
165 ml kokosmelk
2 eetl oosterse bakolie(van shiwa of zo)
2 koffielepels kerriepoeder
Bereiding
1
snij de kipfilets i reepjes
2
snij de venkel ook in fijne reepjes
3
schil de gember en rasp fijn
4
snij mango in blokjes
5
verhit de bakolie in de wok en bak de kippenreepjes langs alle kanten goudbruin
6
voeg de venekelreepjes toe en roerbak 3 minuten
7
voeg de soyascheuten en de geraspte gember toe en roerbak nog eens 2 min
8
overgiet nu met de kokosmelk en voeg de mangoblokjes toe en kruid met de kerrie, sesamzaadjes en peper en zout
9
dien op met noedels1
0
ps mango kan ook vervangen worden door ananas
oosterse wokschotel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse wokschotel met tofu
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min
Nagerecht
Bekijk recept