Romige kip-kerrie

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de drumsticjs in de kippenbouillon in circa 35 minuten zachtjes gaar koken; haal het vlees van de botjes en verwijder het vel; verdeel het gare vlees in stukjes; Verwarm het bakproduct in een hapjespan en smoor hierin de prei, knoflook en kerriepoeder circa 5 minuten; voeg de room en het kippenvlees toe en laat alles nog circa 10 minuten op lage stand pruttelen; Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Lekker met rijst.

Romige kip-kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept