1 Borstel de paddenstoelen schoon en snijd in schijfjes. Bak de paddenstoelen in een pan op hoog vuur gedurende 3 minuten. Peper en houd apart.
2 Laat wat boter uitsmelten in warme olijfolie in een pot. Bak daarin de gepeperde en gezouten kippenwitten tot ze langs alle kanten een mooi korstje hebben.
3 Giet de witte wijn bij de kip. Voeg de sjalot, knoflook, tijm en tomaten toe. Zet het deksel op de pan en laat 12 minuten zacht stoven. Laat niet koken maar zorg dat alles tegen het kookpunt aanzweeft.
4 Haal de kippenborsten uit de saus en draai ze in alufolie om ze warm te houden.
5 Voeg de paddenstoelen toe aan de saus en laat op hoog vuur inkoken tot een licht gebonden tomatensaus is ontstaan. Vis de tijm uit de pot. Peper en zout de saus.
6 Voeg de kippenwitten opnieuw toe en laat warm worden. Strooi dan de dragon en de peterselie uit over de pot en laat nog een minuut of twee rusten alvorens te serveren.