Zoek
Struisvogel met venkel
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr struisvogelfilet
2 st venkelknollen
1 kleine verse ananas en lepel bloem
1 dl rode wijn en 2 dl vleesbouillon
1 eetl boter en 50 gr geroosterde amandelschilfers
Bereiding
1
Snij het vlees in reepjes. Snij venkel in smalle partjes, de ananas in blokjes.
2
Bak de ananasblokjes in de boter goudgeel. Schep ze uit de pan en hou ze warm.
3
Roerbak het vlees. Kruid het met peper en zout en bestuif het met de bloem. Schenk er dan al roerend de bouillon en de wijn bij en
4
laat ven indikken.
5
Voeg de venkel toe en laat onder deksel 10 minuten stoven. Doe er tot slot de ananas weer bij en bestrooi met amandelschilfers.
Struisvogel met venkel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde biefstuk met rodekool
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel in pepersaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept