2 Verwarm een braadpan op een hoog vuur, doe er een scheutje olijfolie in en een lepel solo, bak hierin de kipfilets aan alle kanten mooi bruin, niet gaar.
3 Spoel de venkel en pel de ui.
4 Snij beiden met behulp van een mandoline in fijne schijfjes.
5 Bak ze beiden aan in wat olijfolie, meng goed en laat gedurende 5 minuten garen, kruiden met pezo.
6 Rasp zeste van de schil van de citroen en voeg samen met wat citroensap toe aan het ui-venkelmengsel.
7 Schik de groenten op 4 stukken boterpapier en leg op ieder een kippenfilet.
8 Besprenkel met een weinig olijfolie en citroensap, kruiden met pezo.
9 Sluit de papillotten goed, eventueel met een nietje en zet gedurende +/- 15 minuten in de voorverwarmde oven.1
0 Zet de papillotten op 4 warme borden, snij open en dien op met halve kerstomaatjes en rijst.