Gevulde kalkoenrolletjes met zuurkool

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de kalkoenfilet in 8 plakjes en klop deze plakken goed plat. Kruid de plakken licht met peper en zout en leg wat gegaarde zuurkool in het midden. Rol de kalkoenlapjes op en wikkel het gerookt spek er rondom. Bak de rolletjes goudbruin en gaar in de boter. Haal het vlees uit de pan en houd het warm
  • 2 Blus de braadjus af met de bouillon en rode wijnazijn. Voeg de tijm en laurier toe en laat dit tot de helft inkoken. Zeef de saus en houd deze warm. Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng hier de mosterd en de slagroom door. U heeft nu een vrij gladde, goed op te spuiten massa. Spuit de puree met een spuitzak met een glad spuitje in cirkels op de voorverwarmde borden

Gevulde kalkoenrolletjes met zuurkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept