Spiesen van kip, salie en rode ui

8
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kippendijen in drieën of vieren zodat ze makkelijk aan de spies geregen kunnen worden. Snijd de rode ui in acht parten. Rijg de kip, ui en salie om en om aan 8 spiesen. Ris de takjes tijm. Maak een marinade door de balsamico en olijfolie te mengen met geperste knoflook, tijm, fijngehakte gedroogde chili, zout en peper. Bestrijk de spiesen met dit mengsel en rooster ze op een matig hete bbq met deksel onder af en toe keren in 20min. tot de kip gaar en de ui zacht is. Leg onder het rek met het vlees op de kolen een opvangbak voor druipend vet.

Spiesen van kip, salie en rode ui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies met rucolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept