2 Meng het worstvlees, het gehakt, de koriander, de gemengde kruiden, de rasp, de gember en zout & peper.
3 .Deeg:
4 Meng het zout door de bleomen kneed er de gesmolten boter door maak verder af de met het melk/water mengsel.
5 Kneed tot een mooi egaal deeg en verpakt 1/3 in plastic.
6 Rol het deeg uit to en mooie cirkel, groter dan de vorm, om vervolgens de vorm mee te bekleden.
7 Verdeel de helft van de vleesmix over de bodem van de beklede vorm, druk goed aan. Verdeel hierover de helft van de kalkoen, vervolgens de bessen en nu de andere helft van de kalkoen. Als laatste het 2e deel van de vleesmix.
8 Neem nu het overblijvende deeg en rol hiervan een mooie cirkel om de springvorm mee te 'sluiten'. Knijp de randen even goed samen en maak een ontluchtingsgat in het midden.
9 Vooraleer het in de oven te zetten, even bestrijken met beklopt ei. Nu nog 2 uur (!) in de oven en smullen maar.