2 Verhit 2 eetlepels solo in een kookpan en kleur de drumsticks rondom goudbruin, kruid met pezo en 1 eetlepel kruidentuiltje.
3 Voeg de blokjes venkel en de witte wijn toe, dek af en laat 15 minuten stoven.
4 Draai de drumsticks om en voeg de gedroogde abrikozen toe en laat nog 10 minuten stoven.
5 Zet koel weg tot morgen, zo kan de smaak van de venkel en abrikozen in de drumsticks trekken.
6 Verwarm terug op een zacht vuur, haal de drumsticks als ze warm zijn uit de pot en bind de saus lichtjes met instantsausbinder, breng op smaak met 1 eetlepel dragon en 1 eetlepel ciderazijn, goed roeren.
7 Dresseer de drumsticks op 4 warme borden, nappeer met de saus en dien op met kroketjes en een fris groen slaatje met tomaat.
Kippendrumsticks met venkel en abrikozen is een recept van Solo Open Kitchen