Kippendrumsticks met venkel en abrikozen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de venkelknollen in kleine blokjes.
  • 2 Verhit 2 eetlepels solo in een kookpan en kleur de drumsticks rondom goudbruin, kruid met pezo en 1 eetlepel kruidentuiltje.
  • 3 Voeg de blokjes venkel en de witte wijn toe, dek af en laat 15 minuten stoven.
  • 4 Draai de drumsticks om en voeg de gedroogde abrikozen toe en laat nog 10 minuten stoven.
  • 5 Zet koel weg tot morgen, zo kan de smaak van de venkel en abrikozen in de drumsticks trekken.
  • 6 Verwarm terug op een zacht vuur, haal de drumsticks als ze warm zijn uit de pot en bind de saus lichtjes met instantsausbinder, breng op smaak met 1 eetlepel dragon en 1 eetlepel ciderazijn, goed roeren.
  • 7 Dresseer de drumsticks op 4 warme borden, nappeer met de saus en dien op met kroketjes en een fris groen slaatje met tomaat.

Kippendrumsticks met venkel en abrikozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Javaanse Kippendrumsticks
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippendrumsticks met venkel en abrikozen
0 min
Bekijk recept
Kip Piri Piri
30-60 min -
Bekijk recept
Nasi Met Gebakken Sambalkip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept