Struisvogelfilets in rode-portsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Filets in boter bakken, net als biefstuk. Uit de pan halen en laten rusten. Overtollige boter uit de pan verwijderen. Een gehakte sjalot in de pan doen en laten bruinen. Port erbij gieten, Maizena eroverheen strooien, even laten sudderen, eventueel aanlengen met wat warm water. De filets een minuut terugleggen in de pan en aan beide kanten even opwarmen in de saus. Klaar!

Struisvogelfilets in rode-portsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Struisvogelfilets Met Groene Peper-roomsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilets Met Frambozensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilets met vruchten
0 min
Bekijk recept
Struisvogel Tournedos
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept