- Snij de kipfilets in blokjes van 3 cm."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Schraap de worteltjes en snij in stukken van 2 à 3 cm."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snij de bloemkool in roosjes. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Snipper de peterselie fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"5. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de blokjes kip goudbruin. Breng op smaak met kippenkruiden. Overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"6. Voeg de bloemkoolroosjes en de wortelstukjes toe en laat nog 10 min. verder sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Voeg de pickles en de fijngesnipperde peterselie toe, schep voorzichtig om en bind met instantsausbinder. Kruid naar smaak met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"8. serveren met krielpatatjes eventueel"}],"recipeYield":"4 "}