Piccalilly kippenpotje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Snij de kipfilets in blokjes van 3 cm.
  • 2
    - Schraap de worteltjes en snij in stukken van 2 à 3 cm.
  • 3
    - Snij de bloemkool in roosjes.
  • 4
    - Snipper de peterselie fijn.
  • 5 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de blokjes kip goudbruin. Breng op smaak met kippenkruiden. Overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. sudderen.
  • 6 Voeg de bloemkoolroosjes en de wortelstukjes toe en laat nog 10 min. verder sudderen.
  • 7 Voeg de pickles en de fijngesnipperde peterselie toe, schep voorzichtig om en bind met instantsausbinder. Kruid naar smaak met peper en zout.
  • 8 serveren met krielpatatjes eventueel

Piccalilly kippenpotje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept