Amuse van kalkoenfilet met mango-portsaus

12
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kalkoenfilet met peper e zout en bak in 1 el olie rondom bruin. Gaar de filet vervolgens 15 minuten in een oven van 180 graden.
  • 2 Kook de fond en port in tot 1 dl.
  • 3 Schil de mango en snij er met een kaasschaaf dunne plakjes van. Snij de plakken in dunne reepjes. Bak de mango ongeveer 2 minuten in 1 el olie met de gembersiroop.
  • 4 Roer de boter met een garde door de portsaus. Breng op smaak met peper en zout en laat niet meer koken.
  • 5 Snijd de kalkoenfilet in dunne plakken. Verdeel de gebakken mango over 8 bordjes, leg een paar plakjes kalkoen erop en schep de saus eromheen.

Amuse van kalkoenfilet met mango-portsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept