Tagliatelle met kip

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons droog proper en snij ze in plakjes.
  • 2 Ontvel een ontpit de tomaten en snij in blokjes.
  • 3 Kruid de kipfilets met pezo en een weinig paprikapoeder.
  • 4 Verhit wat olie in een antikleefpan en bak hierin de kipfilets, ongeveer 20 minuten.
  • 5 Haal ze uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  • 6 Doe de champignons in dezelfde pan en bak ze 3 minuten op een hevig vuur.
  • 7 Voeg de tomatenblokjes toe en blus met de wijn.
  • 8 Laat tot de helft inkoken en voeg dan de room toe, breng op smaak met pezo en paprikapoeder.
  • 9 Snij de kipfilets in dunne plakken en voeg ze toe aan de champignonsaus, hou warm op een zacht vuur.1
  • 0 Kook de pasta in ruim gezouten water al dente, zoals aangegeven op de verpakking.1
  • 1 Giet de pasta af, verdeel over warme pastaborden en nappeer met de kip en saus.1
  • 2 Versier met een plukje kervel of koriander.

Tagliatelle met kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept