1 Borstel de champignons schoon en snij ze in kleine stukjes. Pel en snipper de sjalot. Stoof nu de chamipgnons met de sjalot gaar in een eetlepel Solo.
2 Voeg de dragon toe en kruid af met peper en zout.
3 Snij de kipfilets over de lengte half door (zoals je een broodje zou snijden) en vul ze met de paddenstoelen. Sluit de kipfilets, leg ze op wat versheidfolie en rol ze stevig op. Leg deze rolletjes zo’n 15 minuten in de koelkast.
4 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze in gezouten water gedurende 20 minuten. Giet af. Pureer ze nu met de melk, light room, 3 eetlepels Solo, mosterd en peper en zout.
5 Verwijder de folie van de kippenrollades en braad ze in wat Solo in zo’n 5 minuten per kant goudbruin.
6 Snij de rollade eventueel nog in schijfjes en serveer ze op de borden. Schep er de puree bij en werk eventueel nog af met wat bieslook of peterselie.
Kippenrol met champignons en mosterdpuree is een recept van Solo Open Kitchen