Tagliatelle met kip in tomatentapenadesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle.
  • 2 Snipper de ui.
  • 3 Verhit in een hapjespan de olie. Bak de kipfilet bruin aan en neem uit de pan.
  • 4 Fruit de ui in het bakvet.
  • 5 Voeg de tomatentapenade toe en bak 1 minuut.
  • 6 Schenk de tomatenblokjes erbij en leg de kipfilet terug in de pan. Stoof de kipfilet met de deksel op de pan in 15 minuten gaar.
  • 7 Giet de tagliatelle af, schep door de tomatensaus en serveer met kipfilet en een frisse groene salade.

Tagliatelle met kip in tomatentapenadesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept