2 Ook de courgette en de paprika mag je fijn snijden. Dan mag je de groentjes aanstoven op een laag vuurtje met een beetje boter of olijfolie. Uiteraard mag er een klein beetje peper op. Geen zout. (tenzij u dit later te flauw vindt)
3 Vervolgens snij je de helft van je bakje champignons in blokjes en de andere helft in schijfjes. Ook deze mogen erbij. en als laatste de look erbij, uiteraard ook fijn gesnipperd.
4 De aardappelen schil je en snij je vrij klein; dit maakt het gemakkelijker om te pureren.
5 Vervolgens snijden we de kip in kleine blokjes en bakken we deze aan in de pan met een beetje boter of olie.
6 Deze laatste heel goed kruiden (kippenkruiden)!!! Dit zal ook een mooi kleurtje geven aan je saus later.
7 Wanneer je kip klaar is, zullen ook ongeveer je groentjes klaar zijn. De groenten mogen mee bij de kip en dan mag je in de pot een roux maken voor de Béchamelsaus.
8 Deze mag u bijkruiden met Nootmuskaat.
9 Wanneer je hiermee klaar bent mogen de groentjes en de kip er terug in, en mag u deze warm houden op een zacht vuurtje, MAAR wel regelmatig ZACHT roeren.1
0 Ondertussen gaan we de aardappelen afgieten en pureren met boter en melk. alsook onze peterselie mag erbij. (deze voegt u toe naargelang u het wil)1