Gevuld kalkoengebraad met rozemarijnaardappeltjes

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2
    - Snij het gebraad open (of vraag dit aan de slager). Bestrijk de binnenkant met pesto. Bestrijk de ene kant met ricotta en leg daarop de zongedroogde tomaten. Vouw het gebraad weer dicht, kruid het met peper en verpak het in bacon. Bind op met keukentouw en leg in een ovenschaal met wat olijfolie.
  • 3
    - Bak het 40 minuten in de warme oven.
  • 4
    - Haal uit de oven, meng de aardappeltjes met olijfolie en doe ze bij het vlees in de ovenschaal. Bestrooi met rozemarijn en wat (zee)zout. Zet nog 10 minuten in de oven.
  • 5
    - Haal het gebraad uit de oven en laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Snij het dan in plakken en serveer met de aardappeltjes en een slaatje van rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en parmezaankrullen, dat u aanmaakt met olijfolie en balsamicoazijn.
  • 6 (Petra Van Sweevelt)

Gevuld kalkoengebraad met rozemarijnaardappeltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoensaltimbocca met aardappeltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozemarijnaardappeltjes met victoriabaars
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met rozemarijnaardappeltjes (2)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozemarijnaardappeltjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept