3 Snij de topjes van de sperzieboontjes en blancheer ze beetgaar in kokend gezouten water. Giet af en laat ze schrikken in ijskoud water, dit om het kookproces te stoppen en om de kleur te behouden.
4 Kruid de kipreepjes met pezo en bak ze mooi bruin en gaar in 2 el olijfolie en 1 el solo, haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
5 Verwijder het braadvocht uit de pan en smelt er opnieuw 2 el solo in, bak de oesterzwammen kort op een hevig vuur. Strooi er de bloem over en roer om, laat even bakken om de bloemsmaak te verwijderen.
6 Voeg er de marsala en de bouillon aan toe en breng aan de kook, laat 3 minuten sudderen, roer af en toe om.
7 Doe er de kipfilets bij en laat goed warm worden, breng op smaak met pezo.
8 Verhit 1 el solo in een steelpan en stoof hier de sjalot in aan, voeg de boontjes toe, kruiden met een weinig nootmuskaat en pezo.
9 Dresseer de kippenreepjes en de boontjes op warme borden en werk af met peterselie.1
0 Dien op met gekookte aardappelen of korte pasta.