Zoek
Gevulde kipfilet met spinazie en ricotta
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kipfilets
zout en peper
125 GR Ricotta
300 GR SPINAZIE (gewassen en fijngesneden)
8 sneetjes gedroogde ham
bakboter FAMA
2 DL water
Bereiding
1
Maak een diepe, horizontale snede in elke kipfilet, zonder de filets helemaal door te snijden.
2
Doe ze vervolgens open en kruid met peper en zout.
3
Verkruimel de ricotta in een kom en meng de spinazie en wat zout en peper eronder.
4
Verdeel de vulling over de vier kipfilets.
5
Rol de kipfilets op. Wikkel de kipfilets in telkens 2 plakjes gedroogde ham tot ze helemaal ingepakt zitten.
6
Smelt de bakboter in een braadpan, leg de kipfilets erin, en bak ze aan beide kanten goudbruin.
7
Blus met wat water en zet er een deksel op.
8
Laat vervolgens nog 10 minuten stoven op een racht vuurtje.
Gevulde kipfilet met spinazie en ricotta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept