1 Was de verse spinazie zeker voordat u het gebruikt in dit gerecht! Of gebruik diepvriesspinazie en laat ontdooien.
2 Snij de kipfilet in reepjes en de mozzarella in schijfjes.
3 Kook de farfalle in gezouten water.
4 Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui erin.
5 Voeg de kippenreepjes toe en kruid goed af met peper en zout.
6 Als de kip gebakken is, voeg dan de spinazie toe.
7 Voeg hierbij de room en de bouillon.
8 Wanneer de pasta gekookt is, voeg je het bij de kip en de spinazie.
9 Verdeel dit in een ovenschaal en leg er de schijfjes mozzarella over en bestrooi met nootmuskaat. Kruid met nog wat tijm of andere italiaanse kruiden naar keuze.1
0 Zet dit nog 5 minuutjes onder de grill totdat de mozzarella gesmolten is en lichtjes gekleurd is.
Gratin van kip met spinazie en farfalle is een recept van Solo Open Kitchen