Gratin van kip met spinazie en farfalle

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de verse spinazie zeker voordat u het gebruikt in dit gerecht! Of gebruik diepvriesspinazie en laat ontdooien.
  • 2 Snij de kipfilet in reepjes en de mozzarella in schijfjes.
  • 3 Kook de farfalle in gezouten water.
  • 4 Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui erin.
  • 5 Voeg de kippenreepjes toe en kruid goed af met peper en zout.
  • 6 Als de kip gebakken is, voeg dan de spinazie toe.
  • 7 Voeg hierbij de room en de bouillon.
  • 8 Wanneer de pasta gekookt is, voeg je het bij de kip en de spinazie.
  • 9 Verdeel dit in een ovenschaal en leg er de schijfjes mozzarella over en bestrooi met nootmuskaat. Kruid met nog wat tijm of andere italiaanse kruiden naar keuze.1
  • 0 Zet dit nog 5 minuutjes onder de grill totdat de mozzarella gesmolten is en lichtjes gekleurd is.

Gratin van kip met spinazie en farfalle is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept