pikante kip met mihoen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 mihoen bereiden zoals op verpakking staat. Niet langer dan 4 minuten in kokend water laten liggen.
  • 2 kip in reepjes snijden, en aanbraden. voeg peultjes toe, samen met rood pepertjes,gember,en peultjes.
  • 3 doe de rode currypasta ( persoonlijk vind ik die van nederland het beste, die verkrijgbaar zijn in belgische winkels is niet pikant, en de smaak niet zo lekker) ,en het water bij de bereiding.
  • 4 laat alles gaar worden op een rustig vuurtje.
  • 5 opt laatst kokosmelk en cherrytomaatjes bijvoegen.
  • 6 dan knip ik de mihoen in stukjes en voeg het bij de bereiding.
  • 7 is zelfs koud lekker om te eten, beweert mijn man

pikante kip met mihoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept