Kippenbillen met mosterd en aardappelen in de oven

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C of steek de barbecue aan.
  • 2 Snijdt de aardappelen in 2 in de lengte. Kerf lichtjes kruisjes in de schil met een klein mes.
  • 3 Voeg zout en peper toe en hersluit de aardappelen, wikkel ze hermetisch in aluminiumfolie. Zet ze gedurende ongeveer 1 uur in de oven of op de sintels.
  • 4 Smeer rijkelijk mosterd over de kippenbillen. Zet ze in de oven of op het rooster van de barbecue en laat ze gedurende ongeveer 25 minuten bakken tot je een goudkleurige korst bekomt.
  • 5 Alvorens op te dienen, open de papillotten (opgepast, het is heet !) en vermeng op de schil een lepel room en een lepel gehakte kruiden.

Kippenbillen met mosterd en aardappelen in de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kip met abrikozen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kip met nectarines en vinaigrette met rozemarijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbillen in limoen
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept