0 De cashewnoten maken dit gerecht lekker knapperig en broccoli en prei zijn op hun best in november.1
1 .1
2 Bereiden1
3 Meng de reepjes kip in een kom met de helft van de knoflook, de helft van de gember en 50 ml teriyakisaus1
4 Laat de kip minimaal 15 minuten marineren 1
5 Kook intussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing 1
6 Kook in een andere pan de roosjes broccoli met wat zout in ca. 4 minuten beetgaar1
7 De mie en broccoli afgieten en daarna afspoelen onder koud stromend water 1
8 Goed laten uitlekken in een vergiet 1
9 Verhit de olie in een wok en roerbak de reepjes kip ca. 4 minuten 2
0 Schep ze uit de pan en leg ze op een bord Voeg de prei met de rest van de knoflook en gember toe en roerbak ze 2-3 minutenVoeg de mie, broccoli, kip en nog 50 ml teriyakisaus toe en roerbak alles nog ca. 2 minutenBreng op smaak met peper en strooi cashewnoten over het geheel heen.
Japanse noedels met broccoli , prei en cashewnoten is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam