1 Snij de kipfilet overlangs doormidden zodat u 8 plakjes bekomt.
2 Leg deze tussen plasticfolie en sla ze plat met een houten keukenhamer, of het plat van een koksmes of slagersbijltje.
3 Schil de coutgettes en snij deze in fijne staafjes van 6 à 8 cm lang
4 Verhit 2 el olijfolie in een braadpan en bak hier de courgettes heel kort in aan, vermeng ze met de tijm en de peterselie.
5 Halveer de plakjes mortadella, laat de mozzarella uitlekken en snij hem in fijne plakjes.
6 Kruid de platgeklopte kiplapjes met pezo en leg op elk kiplapje een half plakje mortadella, 1 of 2 plakjes mozzarella en een portie courgettestaafjes.
7 Rol de kiplapjes stevig op en verpak de rolletjes in een plakje pancetta, prik vast met een houten prikker.
8 Verhit 2 el olijfolie en 2 el solo in een braadpan en bak hierin de kiprolletjes mooi bruin en gaar.
9 Dien op met groene boontjes en gekookte aardappelen.