vol-au-vent a la mama

8
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kruid de kippenbillen met zout,peper en kippenkruiden.bak de kippenbillen aan beide kanten bruin en laat op een zacht vuurtje verder pruttelen tot ze gaar zijn.maak ondertussen balletjes en kook ze gaar.bak de champignons.als de kippenbillen gaar zijn pluk je het vlees ervan,maak een witte saus,voeg peper,zout ,nootmuskaat, kippenkruiden,kippenbouillonketeltje en de room toe.voeg de champignond,de gahaktballen en de kip bij de saus en roer goed door elkaar,eet smakelijk.als je over hebt kan je deze altijd in de vriezer stoppen je saus blijft smeuig doordat er room is toegevoegt

vol-au-vent a la mama is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
Tahoe goreng en mama Jansens tahoekoekjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept