Cajunkip met gegrilde tomaten en feta

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kip met kruiden en bak de repen in een grillpan aan alle kanten
  • 2 bruin.
  • 3 Neem de kip uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  • 4 Bak de ui zachtjes 2 minuten, voeg halverwege de knoflook toe.
  • 5 Voeg het water en het bouillonblokje toe en laat 5 minuten zachtjes sudderen.
  • 6 Doe de azijn erbij en laat weer 2 minuten zachtjes pruttelen.
  • 7 Zet het vuur iets hoger en voeg de tomaatjes toe.
  • 8 Laat nog even doorwarmen tot de tomaatjes warm zijn.
  • 9 Bestrooi met zout en peper.1
  • 0 Serveer de kip met de tomaten en bestrooi met feta en basilicum.1
  • 1 Lekker met afbreekbroodjes of ciabatta.

Cajunkip met gegrilde tomaten en feta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cajunkip met paprika
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dave Myers & Si King's kruidige cajunkip met aardappelpartjes en bieslookdip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunkip met gebakken bleekselderij en druiven
30 min-
Bekijk recept
Cajunkip, In Yoghurt Gestoofd
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept