Kipfilet met bier

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wortel, ui, prei en selder in brunoise snijden.
  • 2 Tomatenvruchtenvlees in blokjes verdelen.
  • 3 Champignons halveren . Zilveruitjes pellen
  • 4 Kipfilets aanbraden en kruiden; Ui pan halen.
  • 5 Brunoise van wortel, ui, prei en selder stoven in de pan van het vlees.
  • 6 Kip, tomatenstukjes, kruidentuiltje, look en bier toevoegen. 15 min laten sudderen
  • 7 Vlees uithalen en de saus laten inkoken , eventueel binden.
  • 8 Spekblokjes en champignons bakken
  • 9 Zilveruitjes aanstoven , bestrooien met suiker en glaceren.1
  • 0 Uitjes en champignonmengsel bij de saus voegen . Op smaak brengen.1
  • 1 Kip en saus op borden scheppen.1
  • 2 Lekker met aardappeltjes met rozemarijn en gestoofd witlof

Kipfilet met bier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept