Soto Ajam

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Goreng de kipfilet, ui, knoflook, trassie in de olie tot deze zacht zijn. Voeg de bouillon, ketoembar, djahe, koenjit, laoswortel en de lombok toe en goreng deze mee. Water toevoegen en het geheel aan de kook brengen. Pan van het vuur nemen en de so-oen, santen en ketjap toevoegen.
  • 2 Bij de Soto Ajam worden de volgende bijgerechten geserveerd:
  • 3 Plakken hardgekookt ei, vers gesneden selderij, gebakken uitjes, sambal badjak, plakken koude aardappel, rauwe tauge en vers gebakken kroepoek

Soto Ajam is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige kalkoen met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soto ajam
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Soto ajam
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Soto ajam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soto ajam
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soto ajam (Indonesische kippensoep)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept