Zoek
Kipkroketten
4
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
850 gr kippenvlees
1 liter gekruide kippenbouillon
125 gr boter
150 gr bloem
eiwit
paneermeel
bloem
Bereiding
1
Snij het kippenvlees in kleine stukjes.
2
Smelt de boter en voeg de bloem toe, roer en laat de bloem even bakken.
3
Voeg beetje bij beetje bouillon toe, blijf roeren tot je een dikke saus krijgt.
4
Meng het kippenvlees onder de saus en laat het geheel afkoelen.
5
Vorm kroketjes naar eigen voorkeur: bolletjes, cilinders....
6
Neem drie borden: 1 met bloem, 1 met licht opgeklopt eiwit en 1 met paneermeel.
7
Wentel de kroketten eerst in de bloem, klop het teveel van bloem af en wentel ze vervolgens in het eiwit en tenslotte in het paneermeel.
8
Bak in olie op 180°
9
Serveer warm
Kipkroketten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kipkroketten
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte- Kipkroketten: Anders En Jippie Lekker
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte- Kipkroketten: Anders En Jippie Lekker
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept