Kipkroketten

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het kippenvlees in kleine stukjes.
  • 2 Smelt de boter en voeg de bloem toe, roer en laat de bloem even bakken.
  • 3 Voeg beetje bij beetje bouillon toe, blijf roeren tot je een dikke saus krijgt.
  • 4 Meng het kippenvlees onder de saus en laat het geheel afkoelen.
  • 5 Vorm kroketjes naar eigen voorkeur: bolletjes, cilinders....
  • 6 Neem drie borden: 1 met bloem, 1 met licht opgeklopt eiwit en 1 met paneermeel.
  • 7 Wentel de kroketten eerst in de bloem, klop het teveel van bloem af en wentel ze vervolgens in het eiwit en tenslotte in het paneermeel.
  • 8 Bak in olie op 180°
  • 9 Serveer warm

Kipkroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkroketten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte- Kipkroketten: Anders En Jippie Lekker
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kipkroketten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Kipkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevogelte- Kipkroketten: Anders En Jippie Lekker
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept