Blokjes gevogelte met rode kerrie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de kokosmelk in een wok of bakpan met dikke bodem.
  • 2 Los de rode kerrie op in de kokosmelk. Voeg de vissaus, chilipeper, limoenrasp en het limoensap toe. Verwarm de saus tot het kookpunt. Zet het vuur de helft lager.
  • 3 Voeg blokjes gevogelte toe aan de kokosmelk. Gaar 3 minuten. Breng indien nodig verder op smaak. garneer met koriander. Lekker met basmatirijst of rijstnoedels

Blokjes gevogelte met rode kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Vlaflip met mangoroom en chocoladevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept