Zoek
Baltikip
4
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el olie
4 enkele kipfilets
1 el kurkuma
1 el komijn
1 el chilipoeder
1 el curry
1/2 ui
2 el bloem
1/2 l water
1 blokje kippeboullion
1 chilipeper
1 groene paprika
1 rode paprika
1 teentje knoflook
4 el koriander
4 el tomatenpuree
Bereiding
1
Neem een pan en doe de olie erin. Laat ze heet worden.
2
Kruid de kip met kurkuma, komijn, chilipoeder en curry.
3
Stoof de versneden ajuin aan met de kip aan beide kanten.
4
Voeg de tomatenpuree toe en bestrooi met bloem.
5
Blus met water en zorg ervoor dat alles mooi onder staat.
6
Voeg de kippenbouillon, de chilipeper, de paprika en de knoflook toe.
7
Laat het geheel opkoken en vervolgens 40 à 50 minuten laten sudderen op een laag vuur zonder deksel.
8
Roer op tijd en stond.
9
Voeg op het einde de koriander toe.
Baltikip is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker