Baltikip

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een pan en doe de olie erin. Laat ze heet worden.
  • 2 Kruid de kip met kurkuma, komijn, chilipoeder en curry.
  • 3 Stoof de versneden ajuin aan met de kip aan beide kanten.
  • 4 Voeg de tomatenpuree toe en bestrooi met bloem.
  • 5 Blus met water en zorg ervoor dat alles mooi onder staat.
  • 6 Voeg de kippenbouillon, de chilipeper, de paprika en de knoflook toe.
  • 7 Laat het geheel opkoken en vervolgens 40 à 50 minuten laten sudderen op een laag vuur zonder deksel.
  • 8 Roer op tijd en stond.
  • 9 Voeg op het einde de koriander toe.

Baltikip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker