saltimbocca van kalkoen met salie

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij kalkoenfilets op in de lengte, kruid de binnenkant met peper en zout.
  • 2 Leg telkens een sneetje kaas en vier blaadjes salie in het midden.Bind toe met keukentouw en bak de filets aan in de pan met boter en vervolgens een 25 min in de oven ( 180°c )
  • 3 Intussen laat de 40 gr boter zachtjes smelten op het vuur voeg de 20 blaadjes eraan toe en kruid met peper .
  • 4 Laat even meekoken.
  • 5 Deze kan je eten met groene groenten en kroketjes de saus is de gesmolte boter met salie

saltimbocca van kalkoen met salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept